Ons jaarlijks etentje gaat door op zaterdag 23 november 2019 om 18h30
Het etentje gaat door in het restaurant Salt & Pepper.Het adres is Suikerkaai 1, ZelzateMenu AperitiefKeuze: Martini – Porto – Pineau – Cava.VoorgerechtDuo van Wildpaté of Gandaham kroketjes of Garnaal Cocktail.HoofdgerechtFilet van Ibiricovarken gebakken gemengde champions enwitloof met krokettenofLotte met Seizoengroenten en PureeDessertDame Blanche of Kaastaartje met rode vruchten coulisenKoffie of thee.Drank bij het eten inbegrepenprijs 60,00 p.p.
Inschrijven voor het etentje ten laatste op 9 november bijJenny met opgave van het gewenste voorgerecht, hoofdgerechten Dessert.Gelieve te Betalen bij inschrijving.Tel: 09/345.08.26Gsm: 0476.92.60.75
Liefst contante betaling ofstorten op rek.nr van JennyWaeytensBE56 0010 0689 7988
Drank na het eten moet zelf afgerekend worden aan de kassa.NIET VERGETEN AUB